zondag 24 maart 2013

Icomania: een eenvoudige, maar verslavende game voor je smartphone of tablet!


Download Icomania voor Android of iOS - Gratis App Game

Wat is Icomania?

Na de populaire games Candy Crush, Draw Something, 4 plaatjes 1 woord (4 pics 1 word), Wordfeud, WordOn HD en vele andere leuke apps, is er nu een nieuwe hype. Namelijk de gratis game Icomania. Het is de bedoeling dat je raadt wat voor tekening je ziet. De afbeeldingen zijn op een simpele manier getekend, zoals icoontjes. Je mag elke keer uit 12 letters kiezen om de oplossing in te vullen. De illustraties zijn ingedeeld in de categorie├źn bekende personen, merken, films, steden of landen. Het is de bedoeling dat je steeds een level verder komt. De game kun je dan ook niet tegen anderen spelen. Wanneer je 4 plaatjes 1 woord leuk vond, moet je deze gratis app ook zeker downloaden!

Icomania downloaden

Icomania is als gratis game te downloaden bij Google Play en iTunes. Het spelletje kun je op je iPad, iPhone of Android smartphone spelen. De app heeft geen reclame, maar wanneer je hints wilt, kun je deze ingame kopen. Wil je echter gratis hints, antwoorden of oplossingen voor Icomania, dan raad ik je aan om dit artikel verder te lezen, want onderaan verklap ik waar je gratis cheats voor Icomania kunt vinden!

Download hier de gratis game Icomania voor Android.
Download hier het gratis spelletje Icomania voor iPhone of iPad.

-->

Icomania spelen

De game zit eigenlijk simpel in elkaar. Je start het spel en gaat meteen spelen. Er zijn vrijwel geen uitgebreide statistieken, opties, mogelijkheden, instellingen etc. zoals in bijvoorbeeld de games Wordfeud, Draw Something, WordOn HD etc. Het enige wat je kunt instellen is het geluid. De sounds stellen verder niet veel voor en ik heb daarom het geluid van mijn smartphone daarom ook uitstaan. Icomania is op dit moment alleen te spelen in het Engels, maar misschien gaat daar wel verandering in komen nu het zo populair begint te worden. Ik vind de meeste plaatjes niet zo moeilijk om te raden, maar dit heeft er helemaal mee te maken of je op de hoogte bent van de categorie├źn. Wel merk je soms dat het echt een game is uit Amerika, omdat ik sommige merken niet ken. Films, personen, landen en steden zijn daarentegen wereldwijd bekend.

Download Icomania voor Android of iOS - Gratis App Game

Grafisch en geluid

De game ziet er simpel uit. Het heeft een beetje een cartoonstijl en doet me denken aan DrawSomething en WordOn HD. De interface heeft veel overeenkomsten met die spelletjes. Het spel heeft wel een link met Facebook, al heb ik die optie nooit uitgeprobeerd. De hoofdkleuren van de game zijn blauwtinten, voornamelijk donkerblauw. Verder worden er felle kleuren gebruikt en is alles eenvoudig getekend. Het lijkt wel alsof er niet veel aandacht aan is besteed, maar die eenvoud is misschien juist handig voor op een smartphone of tablet. De tekeningen die je moet raden zijn echt heel goed getekend! Mijn complimenten voor de designer. Sommige tekeningen zijn soms zo simpel getekend, maar toch zo herkenbaar!

Download Icomania voor Android of iOS - Gratis App Game

Ik zit vast in Icomania

Bij een spel als Icomania, maar bijvoorbeeld ook bij 4 plaatjes 1 woord is er wel een klein nadeel. Je kan soms vastzitten in een level, omdat je de afbeelding gewoonweg niet (her)kent. Soms kun je er een nachtje over slapen of hulp vragen via social media zoals Facebook of Twitter. Je kunt natuurlijk ook in de game hints kopen. Wil je letters kopen, dan betaal je hiervoor $ 2 voor 6 letters, $ 5 voor 18 letters, $ 10 voor 40 letters, $ 20 voor 100 letters en $ 40 voor 300 letters.

Download Icomania voor Android of iOS - Gratis App Game

Icomania cheats, tips, hints, oplossingen en antwoorden

Nu kan ik je verklappen dat er ook websites zijn die gratis antwoorden, oplossingen, hints en cheats geven. De beste website waar je de antwoorden voor Icomania kunt vinden is de De beste reviews! Daar staan alle antwoorden netjes en overzichtelijk ingedeeld per level. Toch is het leuker om te proberen eerst zelf de oplossing te vinden. Als je er echt niet uitkomt verwijs ik je naar onderstaande pagina´s!


Vind hier de antwoorden van Icomania level 1

Conclusie

Ik ben helemaal tevreden over de game Icomania. Het is een leuk spel om te spelen. Over het algemeen is het best een makkelijk spel, helemaal afhankelijk van of je op de hoogte bent van bepaalde zaken. Toch zijn er plaatjes bij die niet te raden zijn, maar daarvoor heb je websites met alle antwoorden zoals De beste reviews! Er zijn verder geen competitie mogelijkheden helaas, wat soms juist uitdagend kan zijn. De game zelf zit simpel in elkaar en ook het design is maar minimaal. Wie weet wordt er bij een volgende update hier aan gewerkt en breiden ze het uit met extra uitdagende mogelijkheden. Icomania is erg populair op dit moment en wordt gezien als de nieuwe opvolger van 4 plaatjes 1 woord. Volgens mij staat het dan ook in de top 10 games of top 10 apps. De game is erg verslavend en ik kan het je dan ook zeker aanraden!

Pluspunten
+ Leuk en uitdagend
+ Simpel en snel
+ Gebruiksvriendelijk

Minpunten
- Verslavend
- Weinig extra featuresVond je dit een handig en nuttig artikel? 
Volg dan deze blog om op de hoogte te blijven van de beste reviews, populairste apps en beste cheats! Heb je nog vragen, opmerkingen of toevoegingen? Laat dan een bericht achter!

Deze verslavende game op je nieuwe Samsung Galaxy 4 spelen? Samsung Galaxy S4 336x280

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...