zaterdag 27 juli 2013

Instaweather review: een leuke, populaire app voor in de vakantie!

Instaweather: een leuke, populaire app voor in de vakantie!

Wat is Instaweather?

Instaweather is een populaire app die gratis te downloaden is. De naam doet je denken aan Instagram, maar deze gratis app is niet van dezelfde maker. Met Instaweather kun je foto's uploaden naar social media zoals Facebook, Twitter of Flickr. Maar voordat je ze uploadt legt de app Instaweather er een laag overheen met het weerbericht. Je foto's zien er op deze manier erg leuk en professioneel uit. Zo kun je instellen dat deze leuke app de temperatuur laat zien, de weerverwachting, de plaats waar de foto is gemaakt, hoe laat de zon opkomt en ondergaat etc. Instaweather heeft nog 2 broertjes, namelijk Instaplace en Instafood.

Is Instaweather een populaire app?

Instaweather is een veel gedownloade app. Vooral nu in de vakantie is het leuk om een foto te maken, Instaweather het weerbericht erbij laten plaatsen, daarna de afbeelding te uploaden naar bijvoorbeeld je Facebook en op deze manier je vrienden en familie jaloers te maken. Instaweather is te downloaden voor Android en iOS. Er is een gratis versie met reclame en er is een betaalde versie zonder reclame met meer mogelijkheden. Ik moet zeggen dat Instaweather erg populair is, want elke dag zie ik een hoop foto's voorbij komen. Instaweather staat in de top 10 populaire en gratis apps van Google Play en ook in de top 10 van de iTunes app store.


Wat kun je allemaal instellen met Instaweather?

Ik heb de gratis versie en daar kun je een paar leuke dingetjes instellen. Zo kun je instellen of de Instaweather app de temperatuur in Celcius of Farenheit moet laten zien. Je kunt er ook voor kiezen om het logo te laten zien of niet. De tijd kun je laten zien en de locatie kun je aangeven. Tevens kun je je foto croppen of snijden. Er zijn ook een aantal skins waaruit je kunt kiezen die elk hun eigen eigenschappen hebben. Bij de één staat alle informatie aan de linkerkant, bij de ander is de pictogram heel groot afgebeeld, je kunt de weersverwachting laten zien etc.

Instaweather: een leuke, populaire app voor in de vakantie!

Mijn conclusie

Het is niet een hele uitgebreide app, maar zo in de vakantietijd is het een leuke app om af en toe eens te gebruiken. Vooral op vakantie kun je mooie foto's maken en uploaden naar je Facebook of Twitter om je vrienden eens jaloers te maken.Wil je leuke eet- of drinkfoto's delen via social media?
Check dan Instafood eens!

Wil je je vrienden via een leuke foto laten weten waar je bent?
Check dan Instaplace eens!

Wil je een leuke vakantiefoto delen via social media?
Check dan Instaweather eens!
Nog zomerspulletjes voor de vakantie bestellen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...