vrijdag 25 augustus 2017

Photostudio Pro review (foto bewerking app)

gratis foto bewerking app downloaden

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone waarmee je foto's kunt maken. Het is  dan heel verleidelijk om elk moment of gebeurtenis in je leven vast te leggen door middel van foto's maken. Je net gemaakte foto wil je natuurlijk heel graag delen met anderen op social media zitten zoals Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Whatsapp etc. Nu kun je je foto gewoon onbewerkt uploaden, maar hoe leuk is het om je foto net iets mooier te maken en te versieren! Zo zijn er honderden, misschien wel duizenden apps voor Android of apps voor iPhone om je foto te bewerken. Ik heb vele foto bewerking apps uitgeprobeerd zoals Photoshop Express, Snapseed, Enlight, Pixlr, Picsart photo studio, Aviary, Photo editor, EyeEm, PIP Camera foto bewerker etc., maar er is maar één goede app om foto's te bewerken waar ik nog steeds helemaal tevreden over ben en dat is Photostudio Pro. Je kunt er onnoemelijk veel mee om een superleuke, coole of mooie foto te maken die je daarna meteen kunt delen met je vrienden op social media. Dus wil je je foto's bewerken voor Facebook of andere social media? Lees dan snel hieronder mijn ervaring met Photostudio Pro!

Wat is Photostudio Pro?

Photostudio Pro is een app waarmee je je foto's kunt bewerken. Je kunt standaardbewerkingen doen om je foto net wat mooier te maken, maar er zijn ook talloze mogelijkheden om er echt een creatieve uiting van te maken.

Waar kan ik Photostudio Pro downloaden?

Je kunt deze app om foto's mee te bewerken, downloaden van de Google Playstore en van de appstore van Apple.

Is Photostudio Pro een gratis foto bewerking app? 

Photostudio is een gratis fotobewerking app, waarmee je kunt kijken of de app je bevalt. Photostudio Pro is de betaalde versie van de app, maar ik vind deze foto bewerking app het geld dubbel en dwars waard. Je hoeft maar één keer € 4,99 uit te geven, waarna je toegang hebt tot duizenden filters en effecten. Er worden daarna regelmatig extra pakketten uitgebracht die je helemaal gratis kunt blijven downloaden.

Hoe werkt Photostudio Pro?

Deze photoshop app heeft een hele handige interface. Je kunt heel makkelijk een foto uitkiezen of maken die je daarna wilt bewerken.

Hoe kan ik foto's bewerken en leuker maken?

Foto's kun je op verschillende manieren bewerken. Zo heb je de standaard bewerkingen die je kunt maken zoals helderheid, contrast, verscherpen, verzadiging, temperatuur tinten, bijsnijden, spiegelen, draaien, verkleinen, vergroten, levels, rode ogen, klonen etc. Eigenlijk wat de Photoshop app ook allemaal kan. Wat ik zo fijn vind aan deze foto editing app is dat wanneer je een effect toepast je heel makkelijk met één druk op het oogje de foto omtovert tot het origineel. Zo kun je in één oogopslag zien wat het verschil is dat je met het effect hebt aangebracht. Op deze manier kun je constant heel snel switchen tussen de originele foto en de foto na de bewerking. Heel erg handig!
Accesoires voor je smartphone kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com
Wat voor effecten kan ik gebruiken om mijn foto's mooier te maken?

De vorige fotobewerkingen kun je eigenlijk wel in elke fotobewerkings app vinden, maar mogelijkheden om je foto echt supervet te bewerken en versieren is de reden waarom ik Photostudio Pro echt de beste fotobewerking app vind. Ten eerste kun je kiezen uit honderden filters die je over je foto heen kunt gooien. Zo krijgt je foto net een andere tint, kleur, kleurcombinatie of uiterlijk dan dat het was. Zo kun je je foto ook een kader geven. Je kunt kiezen uit standaard kaders, maar er zijn ook kaders met een thema zoals vakantie, zomer, kerst, halloween, valentijnsdag, kunst, winter, romantische frames en nog veel meer. Alles bij elkaar opgeteld heb je keuze uit honderden (misschien wel duizend) verschillende kaders waar je je foto in kunt plaatsen.

Hoe kan ik met deze app foto's versieren?

Maar het pakket dat ik het meest gebruik om mijn foto's te bewerken is het effectenpakket. Hiermee kun je zulke vette effecten over je foto's heen gooien, dat je echte creatieve kunstwerken van je net gemaakte foto kunt maken. In totaal heb je denk ik keuze uit duizenden verschillende effecten zoals kleurzwemen, druppels, rook, figuurtjes, ballonnen, hartjes, structuren, bliksems etc. Deze zijn allemaal op thema onderverdeeld om het een beetje overzichtelijk te houden. Waarom ik dit ook de beste foto bewerking app vind is dat je al deze effecten kunt gebruiken met verschillende soorten maskers. Dus wil je een vlammen effect alleen maar aan de linkerkant hebben en dit mooi laten verlopen naar transparant, dan kan dat. Wil je je gekozen effect in een radiaal verloop van buiten naar binnen laten lopen, dan is dat ook mogelijk! Wil je verschillende effecten over elkaar heen gooien met verschillende soorten maskers, dan is dat ook mogelijk! Zo kun je zulke mooie kunstwerken maken dat anderen jaloers op je zullen zijn.

Kan ik met deze app teksten toevoegen aan mijn foto?

Natuurlijk kun je met deze foto bewerking app ook teksten toevoegen aan je foto's. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, kleuren, lettergroottes etc., maar je kunt de letters ook een schaduw, glans en kader geven. Regelafstand en uitlijning kun je ook instellen. Dit werkt allemaal heel makkelijk in deze app.

Kan ik extra pakketten gratis downloaden om foto's te bewerken?

Ja! Als je eenmaal voor de app betaald hebt, kun je alle extra pakketten met effecten en filters daarna gewoon gratis downloaden. Daarom vind ik eenmalig € 4,99 betalen helemaal niet duur voor de foto bewerkingsapp. Ik gebruik de app bijna dagelijks en dat al een paar jaar lang. Je hebt er echt veel plezier van en het is het geld dubbel en dwars waard vind ik.

Photostudio Pro tips & tricks 

Ik raad je aan om veel gebruik te maken van de combinatie van effecten en maskers. Zo kun je de verschillende effecten als een laag over elkaar heen plakken waardoor je echt mooie kunstwerken krijgt. Speel ook met de transparantie van de effecten om ze wat subtieler over te laten komen. Er is zo veel mogelijk met deze geweldige foto bewerking app!

Mijn Photostudio Pro ervaring en conclusie

Na veel foto bewerking apps geprobeerd te hebben, is dit toch echt wel de beste app die ik ben tegengekomen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zoals ik al vertelde is het echt de moeite waard om eenmalig € 4,99 uit te geven voor een app die je misschien wel dagelijks zal gebruiken. Ze voegen ook regelmatig nieuwe pakketten toe, zodat je niet snel uitgekeken raakt op deze app. Ze houden de gebruiker hiermee goed tevreden. Geloof me, wanneer je deze app gebruikt om je foto's te bewerken, wil je echt niks anders meer. Wat mij betreft dus een dikke aanrader!

Pluspunten
+ Makkelijk in gebruik
+ Eindeloze mogelijkheden
+ Er worden regelmatig nieuwe pakketten toegevoegd

Minpunten
- Helemaal geen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...