zondag 3 november 2013

Jungle Heat review

Jungle heat tips & tricks, hints & cheats

Wat is Jungle Heat?

Jungle Heat is een strategisch oorlogsspelletje dat in het straatje van Clash of Clans, Samurai Siege, Total Conquest, Friendly Fire en Battle Beach past. De bedoeling bij deze game is dat je een basis opbouwt die je moet verdedigen. Wil je goud en olie krijgen, dan moet je deze zelf maken of je valt een tegenstander ergens in de wereld aan met je eigen leger en probeert zijn basis te vernietigen.

Is Jungle Heat gratis en waar kan ik deze game downloaden?

Jungle Heat is een gratis game. Je kunt het spelletje gratis downloaden in de Google Play Store of de iTunes Store. In de game kun je wel diamanten kopen. Deze heb je niet persé nodig, maar wanneer je een hekel hebt aan wachten is het wel handig. Je kunt diamantjes ook verdienen op diverse manieren, maar dit zijn kleinere aantallen.

Hoe zijn de graphics en sounds van deze leuke game?

Ik vind de graphics er goed uitzien. Het is niet te simpel zoals de oude Nintendo 8-bit spellen getekend. De animaties zijn simpel, maar zien er wel leuk uit. Tijdens het spel heb je junglegeluiden, maar er zitten ook stukjes muziek in de game. Deze worden door orkestinstrumenten uitgevoerd en brengen zeker spanning in het spel. De muziek lijkt alsof het uit een film komt.

jungle heat hints, cheats, tips & tricks

Hoe werkt Jungle Heat?

Eigenlijk is het heel makkelijk. Je moet een basis opbouwen waarbij je kunt kiezen uit verschillende elementen, zoals kanonnen, olieboor platform, goudmijn, barakken, rally points, laboratorium, kanonnen, muur, wachttoren, mortieren, vlammenwerpers, booby traps etc. Ook kun je je eigen leger bouwen die kan bestaan uit bijvoorbeeld rambo's, spionnen, militairen, commando's, bommen, helikopters, vlammenwerpers, verpleegsters etc. Nu is het de bedoeling dat je je basis zo bouwt dat het goed te verdedigen is wanneer je wordt aangevallen. Maar ook jij kunt anderen aanvallen. Hierbij kun je experience points en natuurlijk iemands olie en goud krijgen. In het begin gaat het bouwen van elementen best snel, meestal een paar minuutjes. Hoe verder je in de game komt, hoe langer de bouwtijden worden. Ik zit nu al op 7 dagen voor een upgrade. Dan is het heel verleidelijk om diamantjes te kopen, want met diamantjes kun je bouwtijden versnellen. Het spel is zo gebouwd dat je op een gegeven moment gaat ergereren aan die lange bouwtijden. Dan kun je 3 dingen doen. Of js stopt met het spel, of je koopt diamanten, of je probeert door mee te doen aan toernooien diamanten te verdienen. Dit kun je alleen doen of met een clan.

Kun je in Jungle Heat clans vormen?

Ja, in Jungle Heat kun je tegenwoordig clans vormen. Wat is een clan? Je kunt samen met anderen een team vormen. Het voordeel hiervan is dat je elkaar kunt helpen door troepen te geven. Deze troepen kun je gebruiken bij het aanvallen van een tegenstander of de troepen kunnen gebruikt worden wanneer je je basis moet verdedigen. Je kunt elkaar ook tips & tricks geven. Wanneer je bij een clan zit, doe je automatisch mee met een toernooi. Hierbij worden clans met ongeveer dezelfde rating (waarde) in hetzelfde toernooi geplaatst. Wanneer je eerste, tweede of derde wordt met je team, krijg je als beloning gratis diamantjes. Wil je een Clan beginnen of wil je een clan joinen? Upgrade dan eerst je clan-gebouw.

Wanneer heb je iemand verslagen in Jungle Heat?

Je hebt iemand verslagen in deze gratis game als je zijn commandcenter hebt vernietigd. Heb je deze niet kunnen vernietigen, dan kijkt de game naar hoeveel procent je van de basis vernietigd hebt. Is dit meer dan 50 procent, dan heb je ook gewonnen.Jungle Heat tips & tricks

Zoek je Jungle Heat cheats? Zoek je Jungle Heat tips & tricks? Zoek je Jungle Heat hints?
Lees dan snel verder! Iedereen heeft wel zijn eigen manier van spelen. Zo kan ik door mijn eigen ervaring je wat advies geven, maar het kan zijn dat iemand anders daar een andere mening over heeft. Ik zal je mijn tips & tricks voor Jungle Heat geven...

Diamanten
In het begin word je behoorlijk gepusht om gebruik te maken van de diamanten. Mijn advies: niet doen! De diamantjes kun je beter besteden aan een extra werker. Je krijgt in het begin namelijk maar 2 werkers en als ze bezig zijn, kun je niks bouwen. Zelfs niet eens muren upgraden. Die ene extra werker maakt het net wat fijner om de game te spelen. Je kunt natuurlijk wel diamantjes kopen om een extra werker in te zetten, maar dat kost je dan wel geld.

Commandcenter
Moet je je commandcenter goed beveiligen? Eigenlijk wel. Het beste kun je er meteen een muur om heen bouwen. Wanneer je tegenstander je commandcenter vernietigt, heeft hij eigenlijk al gewonnen. Dit kost jouw ratingpunten. Wanneer je verder in het spel bent, kun je ervoor kiezen om bewust je commandcenter buiten de muren te plaatsen. Wanneer je dit doet ben je makkelijk te verslaan, waardoor je ratingpunten zakken. Als je rating zakt, zal de game tegenstanders uitzoeken met dezelfde rating. Meestal zijn dit minder ervaren spelers waarvan je makkelijker kunt winnen. Dit is een tactiek onder de meer ervaren spelers dat ook bijvoorbeeld gebruikt wordt in spellen zoals Clash of Clans of Samurai Siege.

Wat moet je nog meer goed beveiligen?
Beveilig in ieder geval je commandcenter en je olie- en goudopslag. Hiervan wil je niet dat de tegenstander deze vernietigt, om grote verliezen te voorkomen. Het is ook handig om kanonnen te beveiligen met een muur. Je tegenstander moet dan eerst door een muur om je kanon te vernietigen. Ondertussen zal je kanon de tegenstander blijven beschieten.

Upgrade je troepen
Je kunt je troepen upgraden door in je lab voor 'research' te kiezen. Wanneer je je troepen een upgrade geeft, worden deze sterker zodat ze meer kunnen vernietigen of langer blijven leven. Troepen met een upgrade hebben wel meer tijd nodig om gebouwd te worden.


Op zoek naar meer Jungle Heat Tips & Tricks, Hints, Help en Cheats?
Check dan dit uitgebreid Jungle Heat Tips & Tricks artikel eens!


Mijn conclusie

Ik vind het echt een te gek spel en ben er op het moment verslaafd aan. Dit komt vooral ook omdat onze clan zjin best doet om toernooien te winnen. Soms kost dit veel tijd en moeite, omdat er andere clans zijn die er waarschijnlijk veel tijd in stoppen. Dit competitieve element maakt deze game zo verslavend en uitdagend. Het spel werkt goed en soepel. Ik ben nog niet echt veel bugs tegengekomen. De gameplay is fijn en de makers proberen elke keer weer kleine dingen te verbeteren om aan de eisen van de spelers te voldoen. Zo moest je eerst elk stukje muur dat je wilde upgraden, apart aantikken en een upgrade geven. Nu kun je in 1 keer een heel stuk muur upgraden. De game Samurai Siege had deze mogelijkheid al, maar Jungle Heat nu gelukkig ook. Wat mij betreft is deze gratis game zeker een aanrader en als je onze clan wilt joinen kun je zoeken op:  DutchDevilDogs   Wie weet spelen we dan voortaan samen in een clan om anderen te verslaan en diamantjes te verdienen!

Pluspunten
+ Leuk getekend
+ Goede gameplay
+ Verslavend

Minpunten
- Verslavend
Stoere elektronica musthaves bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!
Heb jij nog tips & tricks of hints & cheats voor Jungle Heat?
Laat het dan hieronder in een berichtje achter. Ik ben benieuwd naar jullie ervaring en adviezen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...