zondag 29 juni 2014

Tinder review


download tinder - de gratis dating app

Wat is Tinder? Tinder is een app, waarbij je op basis van foto´s, anderen een beoordeling geeft. Je kunt bij een foto op het kruisje drukken, zodat je naar de volgende foto gaat. Maar je kunt ook op het hartje drukken, waarmee je aangeeft interesse te hebben in die persoon. Wanneer die persoon ook interesse in jou heeft heb je een zogenaamde match. Hierna kun je met elkaar chatten via de app. Deze populaire dating app doet me erg denken aan de website Hot or not van een paar jaar geleden.

Is Tinder gratis en waar kan ik de app dowloaden?

Deze date app is gratis te downloaden voor iOS in de iTunes Store of voor Android in de Google Play Store. Download tinder voor iOS hier of download Tinder voor Android hier.

Hoe ziet de app Tinder eruit?

De app ziet er op zich redelijk simpel en eenvoudig uit. Hoofdkleuren zijn lichtgrijs en rood. De dating app gebruikt simpele pictogrammen en heeft een eenvoudig menu. De app is niet erg uitgebreid, dus alles is makkelijk te vinden.

Hoe werkt Tinder?

Wanneer je deze gratis dating app hebt geïnstalleerd op je smartphone, zal het contact proberen te maken met je Facebook-account. Werkt Tinder alleen met een Facebook-account? Ja, maar wees niet bang. Tinder gebruikt je Facebookpagina alleen om wat gegevens (zoals je voornaam, leeftijd en interesses) en foto's vandaan te halen. De app plaatst niet zomaar berichten op je Facebookprofiel. Wat kun je in Tinder instellen? Je kunt aangeven of je interesse hebt in mannen of vrouwen, hoeveel kilometer de zoekafstand moet zijn en in welke leeftijd je iemand zoekt. De foto's kun je zelf uitzoeken en je kunt ook nog een korte beschrijving erbij plaatsen.


dating tips


Daarna gaat de date app naar suggesties zoeken voor je. Elke keer wanneer je een foto krijgt te zien kun je aangeven of je interesse hebt of niet door op het hartje of kruisje te drukken. Je kunt de foto ook naar links vegen met je vinger wanneer je geen interesse hebt of naar rechts wanneer je wel interesse hebt. Wanneer je interesse hebt in een persoon en diegene heeft ook interesse in jou geeft de app aan dat je een 'match' hebt. Hierna is het mogelijk om met die persoon te chatten. Wanneer je toch geen interesse hebt kun je aangeven dat je de match wilt opheffen. De persoon verdwijnt nu in je 'match-lijstje'. Andersom kan natuurlijk ook. Wanneer je match toch geen interesse in jou heeft kan diegene zomaar verdwenen zijn uit jouw lijstje.

Wat voor foto's zet ik op Tinder?

Tja, wat voor foto's zet je op Tinder? Wat zijn goede foto's om de interesse te wekken bij de ander? Belangrijk is in ieder geval dat je er een keer op staat waarbij je ogen zichtbaar zijn. Dus niet alleen maar foto's met een zonnebril of skibril op. Ogen zijn belangrijk om contact te maken, zo ook bij je Tinderfoto's. Plaats niet alleen maar groepsfoto's. Dan is het namelijk niet duidelijk voor de ander wie jij nu bent. En als iemand moeite moet gaan doen om uit te vissen wie je bent, zal er snel op het kruisje gedrukt worden. Tinder is een makkelijke en laagdrempelige app, dus mensen hebben weinig zin om moeite te doen.

Mannen schijnen nogal eens op de foto te gaan met hun gevangen vis en ik heb al van meerdere meisjes gehoord dat ze dan meteen naar links swipen. Foto met je vis is dus een don't. Alleen een foto van je huisdier? Beetje sneu. Mensen willen namelijk een foto van jou zien. Een foto met je kind? Dat ligt er helemaal aan. Wil je al meteen prijsgeven dat je een alleenstaande vader of moeder bent of vertel je dat liever later? Wanneer je wel een foto met je kind plaatst zul je waarschijnlijk ook snel andere alleenstaande ouders aantrekken. Vrijgezellen die nog geen kinderen willen, zullen je waarschijnlijk overslaan.
Zo zijn er ook een hoop mannen die hun 'wasbordje' en spierballen willen laten zien. Dat kan.. Sommige vrouwen vinden dat aantrekkelijk, maar voor andere vrouwen kan dat ook een afknapper zijn. Zo zijn er ook een hoop vrouwen die een foto plaatsen waarbij de focus op hun borsten ligt. Mannen zullen inderdaad sneller op het hartje duwen, maar wat voor mannen je dan aantrekt is een tweede. Zorg er in ieder geval voor dat je lacht op een van je foto's. Dat is altijd een pluspunt!

Wat zijn 'Momenten' in Tinder?

Mijn momenten in Tinder is nieuw. Het lijkt een beetje op de 'Mijn verhaal' in Snapchat. Je kunt via deze optie een foto delen met al je matches die maar 24 uur zichtbaar zal zijn. Ik snap niet zo goed de toegevoegde waarde hiervan. Waarschijnlijk wilt de dating app dat je actiever wordt, ook nadat je gematcht bent met anderen.

Wat voor mensen zitten er op Tinder?

Er zitten een hoop mensen op Tinder, want het is echt een populaire dating app. Het zijn voornamelijk jongeren die 'Tinderen', maar ook dertigers en veertigers hebben de app ontdekt. Het is namelijk helemaal gratis! Je hoeft geen abonnementsgeld te betalen, net zoals bij relatie of dating websites zoals Relatieplanet, Pepper, Parship of Lexa. Je kunt de app natuurlijk niet helemaal vergelijken met die dating websites, omdat het een stuk simpeler, anoniemer en laagdrempeliger is. Maar het is wel gratis!


single of vrijgezel? probeer de gratis dating app Tinder!


Natuurlijk zijn er een hoop creeps te vinden die misschien niet vrijgezel of single zijn of mensen die alleen maar uit zijn op een sexdate. Maar ik heb ook veel verhalen gehoord over leuke dates via Tinder waar ook serieuze relaties uit ontstaan zijn. Ik dacht zelf dat Tinder meer een vleeskeuring voor de fun was, maar er waren al snel vrouwen die serieus wilde daten. Viel me helemaal niet tegen eigenlijk. En dat voor een gratis dating app! Tien jaar geleden was je misschien een uitzondering als je aan online dating deed, maar tegenwoordig is online daten helemaal hot. Heel veel mensen hebben tegenwoordig hun liefde gevonden via het internet.

Problemen met Tinder

Tinder doet het niet of de foto's in Tinder zijn niet zichtbaar? Tinder deed het eerst wel, maar nu lijkt het alsof de dating app niet goed werkt? Er zijn meerdere mensen die last hebben van problemen na de laatste update. Je kunt Tinder een mail sturen met je probleem, waarna je een antwoord krijgt van hun. Meestal zijn dit slecht vertaalde, standaard e-mails maar het kan je helpen. Je kunt ook hier je vraag stellen (onderaan de pagina) in de hoop dat wij of iemand anders je een behulpzaam antwoord kan geven.

Mijn conclusie

Ik vind Tinder een grappige app. Als je even niks te doen hebt, kun je door de foto's heen bladeren en wanneer je een match hebt, hou je er misschien een leuk contact of zelfs een serieuze relatie aan over. Het is een gratis dating app, dus wat heb je te verliezen? Niet iedereen heeft deze app voor dezelfde reden. Voor de een is het leuk tijdverdrijf, voor de ander een manier om een serieuze date te scoren. Ben je het beu? Dan verwijder je gewoon je profiel weer. Dus zoek je een date, zoek je een relatie, zoek je een leuk contact of zoek je gewoon een leuke bezigheid? Dan is deze dating app wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten
+ Gebruiksvriendelijk
+ Duidelijk en overzichtelijk
+ Gratis dating app

Minpunten
- Niet iedereen heeft dezelfde bedoelingOp je nieuwe tablet Tinderen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je tablet de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mn matches verdwijnen ineens..

De beste reviews zei

Waarschijnlijk heeft je match dan de match opgeheven

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...