zaterdag 13 april 2013

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden


Ben je op zoek naar cheats voor Icomania? Ben je op zoek naar de antwoorden van Icomania? Ben je op zoek naar Icomania hints? Ben je op zoek naar Icomania oplossingen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want hier vind je alle antwoorden van Icomania handig ingedeeld per level!

Icomania is de nieuwste gratis game van de makers van o.a. 4 plaatjes 1 woord. Het is de bedoeling dat je raadt wat voor tekening je ziet. De afbeeldingen zijn op een simpele, minimalistische manier getekend. Je mag elke keer uit 12 verschillende letters kiezen. Wanneer je 4 plaatjes 1 woord leuk vond, moet je deze gratis app ook zeker downloaden! De app is gratis te downloaden bij Google Play en iTunes. De game kun je op je iPad, iPhone of Android smartphone spelen.

Download hier de gratis game Icomania voor Android.
Download hier het gratis spelletje Icomania voor iPhone of iPad.


Ben je op zoek naar de antwoorden van andere levels in Icomania?

Vind hier de antwoorden van Icomania level 1

Let op!
Doordat de makers van Icomania bij elke update nieuwe afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen van levels door elkaar gooien, kan het zijn dat bepaalde afbeeldingen bij andere levels te vinden zijn of dat er afbeeldingen missen. Check dus ook de andere levels als je een plaatje niet kunt vinden of laat het ons via een bericht hieronder weten met een complete beschrijving van de tekening, de letters die je krijgt en hoeveel letters het moet zijn en we zullen zo snel mogelijk de oplossing geven! Je kunt ons ook volgen op Twitter voor vragen of updates @debestereviews
Vind hieronder de antwoorden van level 12 van Icomania. 

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
ALDI: merk met gele, oranje en blauwe lijnen met een blauwe letter A.
AMD: merk met een zwarte letter D met een groen figuur op een witte achtergrond.
AVIATOR: tv of film met een man in een zwart pak met een rode stropdas. Op de achtergrond vliegtuigen in de lucht.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
BEN STILLER: een blanke man met zwart pak en zwarte stropdas met een beige achtergrond.
BENTLEY: merk met zwart / wit logo. De letter B in een cirkel met een vleugel, soort vogel.
CALVIN KLEIN: merk met zwart / wit logo. Zwarte letters vin K op een witte achtergrond.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
CAPTAIN FUTURE: groene achtergrond, soort tekenfilm. Man met rood of bruin haar met bakkebaarden en een space pak of helden pak aan in de kleur lichtblauw.
CAPTAIN KIRK: man met bruin haar of donker haar en een geel shirt met zwarte kraag. Afbeelding heeft een bruine achtergrond met een cirkel.
CHEWBACCA: een bruine of beige harige achtergrond met een streep met blokken of vierkanten of ketting.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
DALAI LAMA: oude grijze man met half kaal hoofd en een bril. Heeft een geel met rood gewaad aan. Afbeelding heeft een lichblauwe achtergrond.
DHL: merk met een gele of oranje achtergrond met rode horizontale strepen en een grote rode letter D.
FLIPPER: een grijze of lichtgrijze vis of doflijn in het blauwe water met kringetjes erom heen.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
FORD: merk met een witte achtergrond, Logo is blauw. Een elips of cirkel met een kader of lijn erom heen. Daaronder is de bovenkant van de letter F zichtbaar.
GAME OF THRONES: tv of film - een grijze afbeelding van een troon of stoel met zwaarden die omhoog staan. Op de achtergrond is een soort cirkel of rondje zichtbaar.
GEORGE LUCAS: een oudere blanke man met grijs haar en een grijze baard. Hij heeft een brilletje op en een lichtblauwe overhemd of blouse met een zwarte jas of pak aan. De achtergrond is lichtblauw.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
HAN SOLO: een man met donker of zwart redelijk lang haar. Hij heeft een lichte of witte overhemd of blouse aan met ee donker of zwarte jas of gilette en een zwart geweer of pistool in zijn handen.
HITCHCOCK: een donkere grijze afbeelding met een silhouette of schaduw van een man in het zwart. Een grijze cirkel, rondje of maan op de achtergrond.
HP: merk met een blauwe achtergrond met een witte cirkel waar de blauwe letter h in staat.

GIF 336*280
Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
I ROBOT: tv of film - een grijze achtergrond met een grijze cirkel of rondje. Een lichtblauw persoon of robot met kaal hoofd.
JIM CARREY: een blanke man met half lang haar, dikke donkere wenkbrauwen en een zwarte of donkere jas of shirt aan. Lichtblauwe achtergrond met lichtblauwe cirkel of rondje.
KEVIN SPACEY: lichtblauwe achtergrond met lichtblauwe cirkel of rondje. Half kale man met donker of zwart haar, donkere wenkbrauwen en een witte overhemd of blouse aan met een donkere of zwarte jas.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
KFC: merk met witte achtergrond met de rode letters K en F.
LAUREL & HARDY: een grijze afbeelding met 2 mannen met hoedjes of bolhoedjes. 1 man is dun en heeft een pak met stropdas aan. 1 man is dik en heeft een snor of snorretje en heeft een pak aan met stropdas.
LESLIE NIELSEN: blauwe achtergrond met blauwe cirkel of rondje. Oude blanke man met grijs of wit haar met grijs of donker pak aan, blauwe overhemd of blouse met rode stropdas. Hij heeft een pistool of wapen in zijn rechterhand.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
LUKE SKYWALKER: een lichtblauwe achtergrond met de zon of maan rechtsboven. Een blanke man met donker half lang haar en een wit shirt of jas aan. Hij heeft zijn armen over elkaar.
MIAMI VICE: tv of film - 2 mannetjes of 2 mannen met blauwe en roze of paarse achtergrond met wit. 1 blanke man heeft een witte broek aan met paars shirt en lichte jas. Andere donkere man heeft donkere broek met blauw jasje en zwart shirt.
MICHAEL J FOX: blauwe achtergrond met lichtblauwe cirkel of rondje. Blanke man met donker of bruin haar en zwart of donker shirt of overhemd of blouse.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
NISSAN: merk met witte achtergrond met rode letters N I S S
PATRICK SWAYZE: een blanke man met half lang donker of bruin haar, zwart of donker shirt.
RATATOUILLE: tv of film - een lichte achtergrond met een blauwe of grijze muis met roze oren en een roze neus met lichte snorharen.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
ROGER RABBIT: een blauwe achtergrond met een wit konijn met lange oren en een rode neus. Hij heeft een blauwe vlinderdas of strikje met gele stippen, rondjes of cirkels en een rood / wit gestreepte shirt.
ROLLS ROYCE: merk met een logo met lichte grijze achtergrond met sier letters R.
SAP: merk met een blauwe achtergrond met witte letters S A

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
SHUTTER ISLAND: tv of film - een donker plaatje met een soort gebouw in het zwart met een lantaarn of vuurtoren die lilcht geeft.
SMART: merk met een logo met witte achtergrond. Een grijze of lichtgrijze cirkel of rondje met rechts een geel of oranje pijl of driehoek.
SPIELBERG:  een lichtblauwe achtergrond. Een man met donkere pet en een bril of brilletje. Hij heeft een baard, wit shirt met een donkere jas.

nl/C2_336x280.gif
Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
T-MOBILE: merk met een logo met witte achtergrond. Rechts en links een donker of grijs blok of vierkant met in het midden een grote letter T in het roze of paars.
THE BRAIN: een blauwe of paarse achtergrond. Een witte muis met grote oren en een rode neus.
THE DEPARTED: tv of film - een blanke man met donkere of zwart hoedje of hoed, zonnebril op en een ringbaardje met snor en een zwart shirt of overhemd of blouse.

Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
TOP GUN: tv of film - een witte achtergrond met rode gekronkelde lijnen en linksboven een blauw vierkant, de Amerikaanse vlag. In het midden een grijs vliegtuig of F16 van de bovenkant met bovenaan een donkere zonnebril.
TWO-FACE: een grijze achtergrond met lichtgrijze cirkel. Een hoofd gedeeld in 2. Links een blanke man met lichtbruin kort haar, een witte overhemd of blouse met donker of zwart pak. Rechts een roze skelet hoofd met kort wit of grijs haar met een blauw pak aan.
VERIZON: een merk met witte achtergrond. Rode lijnen als in een vierkant met zwarte letters eronder v e r i
Icomania Level 12: cheats, hints, oplossingen en antwoorden
WALKING DEAD: tv of film - een zombie, man met donker half lang haar, wit gezicht, 1 oog en blauw shirt. Er staan een cowboy achter, soort schaduw of silhouette met een pistool in zijn hand gericht op de zombie of monster.
ZIDANE: 2 voetballers op een groen voetbalveld. 1 voetballer met wit shirt en witte korte broek aan geeft een kopstoot aan een voetballer met blauw shirt en blauwe korte broek.Ben je op zoek naar de antwoorden van andere levels in Icomania?

Vind hier de antwoorden van Icomania level 1

Let op!
Doordat de makers van Icomania bij elke update nieuwe afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen van levels door elkaar gooien, kan het zijn dat bepaalde afbeeldingen bij andere levels te vinden zijn of dat er afbeeldingen missen. Check dus ook de andere levels als je een plaatje niet kunt vinden of laat het ons via een bericht hieronder weten met een complete beschrijving van de tekening, de letters die je krijgt en hoeveel letters het moet zijn en we zullen zo snel mogelijk de oplossing geven! Je kunt ons ook volgen op Twitter voor vragen of updates @debestereviews

Deze verslavende game op je nieuwe iPhone spelen? iPhone 5 - 336x280

33 opmerkingen:

Irene zei

In de Nederlandse versie is T-Mobile bij mij Telekom, kan dat kloppen of is er iets mis met mijn versie?

De beste reviews zei

Dat zou kunnen kloppen. De makers van Icomania vinden het leuk om bij elke update allerlei plaatjes en levels door elkaar te gooien, maar ook de benamingen te veranderen. Sommige plaatjes kunnen bij ons op de website dus een andere benaming hebben. Wij proberen zo snel mogelijk na elke update onze website aan te passen, dus hou deze website regelmatig in de gaten voor nieuws en updates. Vergeet trouwens ook niet om je vrienden op de hoogte te brengen van het bestaan van onze website. ;)

ps: je kunt ons ook op Twitter volgen voor de laatste updates! @debtestereviews

De beste reviews zei

Beste Anoniem,

Ik weet niet wat er mis ging maar ik kan je opmerking niet meer vinden/plaatsen. Hopelijk hou je de blog in de gaten en zie je dit vanzelf. Het antwoord dat je zoekt voor het plaatje met de landkaart met vuur is in elk geval BONANZA!

Anoniem zei

Bedankt voor je bericht. Ik kan weer verder :)

Het ging om dit plaatje:
http://i39.tinypic.com/4qsimd.png

De beste reviews zei

Dank! Het is inderdaad een nieuw plaatje. Staat er sinds de update van vandaag bij. Wij kwamen deze tegen in level 14, maar blijkbaar kan dat ook al in 11 gebeuren. Succes!

Anoniem zei

Merk in met zwart witte letters. Zelf heb ik de letters untrvtulisioo. Op het plaatje kan ik de l onderscheiden maar het is een merk van 12 letters. 1 woord van 5 en het andere woord van 7 letters

De beste reviews zei

Dat moet denk ik LOUIS VUITTON zijn

Anoniem zei

Klopt! Dank je. Kan ik weer verder

De beste reviews zei

Graag gedaan!

Anoniem zei

Ik heb een koe met streepjes, land?? Kom m nergens tegen... Plaatje nummer: 250, letters: grtennehiiryaa.
Help!

De beste reviews zei

Dat moet Argentinie zijn denk ik

Anoniem zei

Ik krijg in 445 level 11 een geheel zwart vak als plaatje.
Weet nie of dat een fout is maar ik weet iig nie wat het moet zijn.
Mijn letters zijn HTAZABONOETVWN en de catogerie is TV&Film.

Please help me!!
Bedankt vast
Gr Sander

De beste reviews zei

Een helemaal zwart plaatje zegt mij eigenlijk niks. Misschien dat het een fout zou kunnen zijn. Met jouw letters zou BONANZA wel kunnen. Bij sommige komt die in level 11, bij andere in 14 dus het is een gok. Laat even weten of die werkt anders helpen wij je verder met zoeken!

Anoniem zei

Jaaaa het was Bonanza. Super bedankt. Zal wel een fout in mijn versie zijn ofzo want jk zag echt een zwart vak verder niks. Mijn spel loopt ook ineens steeds maar weer vast verdorie. Sinds de laatste update. Nu heb ik eindelijk Bonanza gevonden, opent het spel het volgende plaatje nie want dan loopt het spel vast, zeer jammer. Hopelijk doet ie het later wel.

Ik zeg super bedankt!;) je hebt me echt verder geholpen!
En blijf vooral doorgaan op deze site men heeft jullie hulp hard nodig!;)

Anoniem zei

Dat probleem had ik ook, dan moet je het spel updaten. Na de update doet 'ie het weer

Anoniem zei

Ik zit in level 12 en ik moet een merk hebben rode letters en blauwe strepen de letters die ik heb zijn hvtcbeozcs

De beste reviews zei

Dat zou TESCO moeten zijn. Deze hebben wij bij Icomania level 14 staan. :)

Anoniem zei

Ik eb een plaatje met een vlam en wat papieren op de achtergrond ik zou niet weten wat het is please help mij

De beste reviews zei

Ik denk dat je BONANZA zoekt klopt dat?

Anoniem zei

Ik heb een (geloof ik) man met zwart haar, zo'n japanse jas ofzo aan en een wittig gezicht. Level 12 en 4 letters.

De beste reviews zei

Welke letters heb je? Ik denk dat je ELVIS zoekt?

De beste reviews zei

Of misschien DATA?

Deeskuh zei

Help iemand. Level 15 plaatje OC. Maar moet iets zijn met 12 letters
Vakjes zijn verdeelt.: 1vakje. 1vakje. 4vakjes 6vakjes
De letters zijn:
' i o a b c t c i l f r o n a

Help please

De beste reviews zei

Dat antwoord hebben we niet kant en klaar, er zijn meerdere mensen met dat probleem. Icomania heeft het antwoord blijkbaar veranderd. OC CALIFORNIA zou moeten kunnen met jouw letters. Als dat werkt laat het ons dat even weten zodat we ook anderen kunnen helpen. Werkt het niet dan gaan we verder met je meedenken!

Deeskuh zei

Het klopt het is idd oc california
Thanks..

De beste reviews zei

Bedankt!

Anoniem zei

Hallo, ik zoek een plaatje in level 11 het gaat om categorie tv/film het zijn twee vluegtuigen in de ruimte???Wie kan mij verder helpen???

De beste reviews zei

Welke letters heb je? Ik denk dat het AVIATOR is.

Anoniem zei

Nfalbainipjoef.
Ben op zoek naar een film&tv. Op plaatje staat een muur letters met rode graffiti of bloed geschreven en een ladder tegen de muur. Wie kan mij helpen met eergenoemde letters?

Anoniem zei

Een gele achtergrond met rode letters zoals domum enzo slordig door elkaar geschreven _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

De beste reviews zei

Welke letters heb je? Zou het PIRELLI kunnen zijn?

De beste reviews zei

Dit zou LIFE OF BRIAN moeten zijn, klopt dat?

Anoniem zei

Twee vliegtuigen inde ruimte. Wat is dat?

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...