dinsdag 2 april 2013

Pic Combo Level 8: Cheats, antwoorden en oplossingen


De nieuwste gratis hype op app gebied is Pic Combo! Van de makers van het verslavende Icomania en vergelijkbaar met het populaire 4 Pics 1 Word (4 plaatjes 1 woord). Ben je op zoek naar cheats voor Pic Combo? Ben je op zoek naar de antwoorden van Pic Combo of naar de oplossingen, hints of tips? Dan hoef je niet verder te zoeken, want hier vind je alle antwoorden van Pic Combo handig ingedeeld per level!

Pic Combo app iPhone Android


Wat is Pic Combo?

Pic Combo werkt eigenlijk op het zelfde principe als Icomania. Alleen krijg je in dit geval twee plaatjes. De beide afbeeldingen samen vormen een woord en dit moet jij in zien te vullen met hulp van de 12 al gegeven letters. Aangezien het spel Engelstalig is, kan dit soms lastig zijn. Wanneer je 4 plaatjes 1 woord en Icomania leuk vond, moet je deze gratis app ook zeker downloaden! De app is gratis te downloaden bij Google Play en iTunes. De game kun je op je iPad, iPhone of Android smartphone spelen.


Cheats, antwoorden en oplossingen van 

Pic Combo Level 8

Helaas eindigt hier de game. Na dit plaatje opgelost te hebben zit er niets anders op dan te wachten op de update...

Pic Combo cheat level 8


Vond je dit een handig en nuttig artikel? 

Volg dan deze blog om op de hoogte te blijven van de beste reviews, populairste apps en beste cheats! Heb je nog vragen, opmerkingen of toevoegingen? Laat dan een bericht achter!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...