dinsdag 2 april 2013

Pic Combo: dé opvolger van Icomania en 4 Plaatjes 1 Woord!

Pic Combo is een nieuwe verslavende puzzel game die ontwikkeld is door de ontwerpers van de bekende nummer 1 app Icomania. Ook in dit spel staat het raden van plaatjes centraal. Is het echter te vergelijken met de twee andere hype games Icomania en 4 Plaatjes 1 Woord? In dit artikel lees je alles over de nieuwste sensatie op game gebied Pic Combo. Wat maakt dit spel zo leuk, waar kan je deze app vinden en natuurlijk last but not least ook alle cheats voor wanneer je er echt niet uit komt! Pic Combo gratis app


Wat is Pic Combo? 

Na de populaire games 4 plaatjes 1 woord (4 pics 1 word) en Icomania, is er nu een nieuwe hype. Bij de gratis game Pic Combo is de bedoeling dat je raadt wat je op de twee vertoonde afbeeldingen ziet. De afbeeldingen zijn normale foto’s of soms tekeningen. De beide afbeeldingen samen vormen een nieuw woord. Dit woord moet je elke keer uit de letters kunnen maken die al gegeven zijn. Er zijn geen categorieën dus je moet soms beste even nadenken over het woord dat gezocht wordt. De game kun je ook niet tegen anderen spelen, maar net als bij Icomania en 4 Plaatjes 1 Woord kan je wel de afbeelding op Facebook zetten en jouw vrienden om hulp vragen. Wanneer je 4 plaatjes 1 woord en Icomania leuk vond, moet je deze gratis app ook zeker eens downloaden!

Pic Combo downloaden

Pic Combo is als gratis game te downloaden bij Google Play en iTunes. Het spel kan je op je iPad, iPhone of Android smartphone spelen. De app heeft vrijwel geen reclame, maar wanneer je hints wilt, kun je deze ingame kopen. Wil je echter gratis hints, antwoorden of oplossingen voor Pic Combo, dan raad ik je aan om dit artikel verder te lezen, want onderaan kan je lezen waar je gratis cheats voor Pic Combo kunt vinden!

Download Pic Combo bij de Google PlayStore
Download Pic Combo bij iTunes

Pic Combo spelen

Ook deze game zit simpel in elkaar evenals zijn grote broertje Icomania. Je start het spel en gaat meteen spelen. Er zijn geen uitgebreide statistieken, opties, mogelijkheden, instellingen etc. zoals in bijvoorbeeld de games Wordfeud, Draw Something, WordOn HD etc. Het enige wat je kunt instellen is het geluid. De sounds stellen verder niet veel voor en ik heb daarom het geluid van mijn smartphone daarom ook uitstaan. Pic Combo is op dit moment alleen te spelen in het Engels, maar misschien gaat daar wel verandering in komen nu het zo populair begint te worden. Ik vind de meeste plaatjes niet zo moeilijk om te raden, maar soms kan het best lastig zijn om dan het woord te vinden dat gezocht wordt. Soms moet je bij de afbeeldingen het echte woord gebruiken, maar in sommige gevallen gaat het ook om de klank. Wanneer je dat in de gaten houdt kan je heel ver komen.

Pic Combo

Grafisch

De game ziet er simpel uit. Het lijkt enorm veel op Icomania en heeft vrijwel dezelfde layout. De afbeeldingen zijn helder en duidelijk. Wanneer je het niet goed kan zien wat er afgebeeld wordt kan je de afbeelding ook aanraken om het te vergroten. Het spel heeft een link met Facebook om je vrienden om hulp te vragen bij het raden van het plaatje, al heb ik die optie nooit uitgeprobeerd. Wanneer je er niet uitkomt kan deze optie natuurlijk erg handig zijn!

Help! Ik zit vast in Pic Combo

Een nadeel bij spellen als Icomania, 4 Plaatjes 1 Woord en Pic Combo is dat je soms vast kan komen te zitten. Als je een afbeelding niet kan raden, of je het woord maar niet kan vinden. Erg vervelend. Soms kan je er een nachtje over slapen of hulp vragen via Facebook of Twitter. Je kunt natuurlijk ook in de game hints kopen. Een andere gratis en snelle oplossing is op zoek gaan naar cheats, tips, oplossingen, antwoorden en hints op het internet.

Om jou die zoektocht te besparen helpen wij jou daarmee en kan je ook gewoon bij ons de cheats vinden. Alle antwoorden staan netjes onder de plaatjes en zijn overzichtelijk ingedeeld naar level. Natuurlijk is het leuker om te proberen eerst zelf de oplossing te vinden, maar als je er echt niet uitkomt kan je ook op de volgende pagina´s terecht!
Bonkorting 300x250

Conclusie

Pic Combo is een leuke verslavende game die net iets meer van je vraagt dan 4 Plaatjes 1 Woord of Icomania. Soms is het echt even puzzelen voordat je het juiste antwoord hebt gevonden. Juist dat het niet te makkelijk is vind ik leuk. Het is een uitdaging om alles op eigen kracht op te lossen. Er zijn ook in deze gratis game helaas geen competitie mogelijkheden. Dat vind ik wel jammer omdat dat het wel nog uitdagender kan maken. Nog een klein nadeel vind ik dat er niet de optie is om in een klap al je ingegeven letters te wissen of deze te verslepen naar de plek waar je de letters wilt hebben. Mocht je een fout woord hebben ingevoerd moet je dus alle letters ook weer aanraken om ze van het schermpje te verwijderen. Ook deze game is net als Icomania erg verslavend en zeer aan te raden!


Pluspunten
+ Leuk en uitdagend
+ Simpel en snel
+ Gebruiksvriendelijk

Minpunten
- Verslavend
- Weinig extra featuresVond je dit een handig en nuttig artikel? 

Volg dan deze blog om op de hoogte te blijven van de beste reviews, populairste apps en beste cheats! Heb je nog vragen, opmerkingen of toevoegingen? Laat dan een bericht achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...