zaterdag 10 augustus 2013

Adobe Photoshop Express review

gratis foto bewerking android ios

Wat is een goede app om foto's mee te bewerken?

Er zijn heel veel verschillende gratis apps waarmee je foto´s kunt bewerken. Zo heb je bijvoorbeeld de gratis fotobewerking apps Photo editor, Snapseed, Aviary photo editor, Foto bewerker, Photo studio, Picshop, Photo booth etc. Maar de leider op fotobewerkings gebied (Adobe Photoshop) heeft de app Adobe Photoshop Express op de markt gebracht. De meeste professionele foto bewerkers gebruiken Photoshop, dus dat Adobe met een app komt om foto's te bewerken is natuurlijk geen verrassing.

Is Photoshop Express echt gratis?

Ja, deze app is helemaal gratis! Het is ook geen lite versie die heel veel beperkingen heeft en in de app zitten geen irritante reclame banners. Je hoeft na een jaar ook niet te betalen, dus de app is gewoon helemaal gratis.

Waar kan ik deze gratis Photoshop downloaden?

Photoshop Express is verkrijgbaar voor je Android smartphone, Windows smartphone of iPhone. Je kunt de app downloaden in Google Play, de Windows Store of iTunes Store.

Is Photoshop Express makkelijk in gebruik?

Adobe Photoshop Express is heel makkelijk in gebruik. Wat kun je allemaal met Photoshop Express doen? Wanneer je de app opstart laadt deze meteen alle foto's van je fotogalerij in. Je kunt nu een foto kiezen die je wilt bewerken. Je kunt de foto eerst op verschillende manieren croppen (bijsnijden). Photoshop geeft diverse makkelijke manieenr waarbij je de foto ook meteen kunt draaien.

download gratis photoshop express app

Er zijn ook verschillende manieren om de foto qua kleur en contrast te bewerken. Zo kun je de saturatie, tint, contrast en helderheid op een makkelijke manier veranderen. Wanneer je met je vinger naar links over de foto sleept gaat het percentage omlaag en naar rechts gaat het percentage omhoog. Hoe makkelijk wil je het hebben! Je kunt zien dat Adobe Photoshop van origine een professioneel fotobewerkingsprogramma is.


Daarnaast kun je vele verschillende effecten en kaderranden toepassen op je foto's. Niet altijd de mooiste, maar het is wel handig. Wil je grappige of aparte effecten toevoegen, dan raad ik je andere apps aan zoals Instagram, Photo booth effecten, Funny photo effects, Fotot photo editor, Snapbucket, Picture effect magic etc. Maar voor de basisfuncties is Photoshop Express eigenlijk de beste gratis app die er te krijgen is.

Mijn conclusie

Ik werk al jaren dagelijks met het fotobewerkingsprogramma Photoshop en vind dat dit eigenlijk het beste programma dat er te krijgen is om foto's mee te bewerken. Toen ik erachter kwam dat zij ook een app hadden, heb ik die meteen gedownload en er mijn standaard foto editor van gemaakt. Het werkt super simpel en het doet ook goed zijn werk. Geen last van irritante reclame en helemaal gratis. Wat mij betreft zeker een aanrader en een musthave voor je smartphone!
Handige artikelen bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...