woensdag 7 augustus 2013

Instaplace review: een leuke, populaire app om te laten zien waar je bent

instaplace gratis download google play ios itunes

Wat is Instaplace?

Instaplace is een leuke app die gratis te krijgen is. Het is van dezelfde makers (Byssmobile) als het populaire Instaweather en Instafood. Het is een gratis app die je kunt downloaden voor iPhone en iPad (iOS, iTunes) en voor Android smartphones (Google Play). Met de app kun je foto's maken of inladen en daar een laag overheen plaatsen met informatie over de plaats waar de foto is gemaakt. Je foto's zien er daardoor erg leuk en professioneel uit. Je kunt ze dan meteen uploaden naar social media zoals Facebook, Twitter of Flickr.

Is Instaplace een populaire app?

Instaplace is best wel een populaire app. Ik denk dat door de vakantie en de warme zomertemperaturen van afgelopen weken het broertje van Instaplace, Instaweather, populairder is. Misschien dat na de vakantie Instaplace meer gebruikt gaat worden. Het kan ook zo zijn dat de hele hype dan al voorbij is. Op een gegeven moment werd je op Facebook en Twitter overspoeld met Instaweather foto's. Er komt een moment dat het leuke ervan af is en dat je een overkill krijgt, waardoor de hype meteen voorbij is. De vraag met deze apps is alleen wanneer. Er zijn 2 versies van Instaplace, een gratis versie die behoorlijk kaal is en waar reclame in zit en je hebt een Pro versie waarvoor je moet betalen. Deze is reclamevrij en uitgebreider. Hoe uitgebreid weet ik niet, aangezien ik alleen de grats versie heb.


Wat voor skins heb je voor Instaplace?

In de gratis versie van Instaplace heb je verschillende simpele skins zoals 'I love plaatsnaam' met daaronder de datum. 'I was here' met daarnaast de plaatsnaam. 'Greetings from plaatsnaam' met daaronder de datum. En zo heb je een aantal verschillende skins die je kunt gebruiken. Ik vind de skins behoorlijk simpel. Ze hadden daar veel meer leuke dingen van kunnen maken. Ik vind ook dat de gratis versie veel te kaal is. Als je bijvoorbeeld naar een willekeurig app kijk zoals Photoshop Express van Adobe of Instagram, kun je met die gratis apps veel meer.

instaplace gratis download google play ios itunes

Mijn conclusie

Instaplace is een leuke app om weleens te gebruiken. Gebruik de app niet elke dag, want je Facebook vrienden of Twitter volgers zullen een overkill niet op prijs stellen denk ik. Maar als je op een leuke plek bent en je maakt en uploadt een foto met Instaplace en dit doe je niet vaker dan 1 keer in de week, dan is de app leuk om te gebruiken. Wat mij betreft hadden ze de gratis versie wel wat uitgebreider mogen maken. Tuurlijk gebruiken ze de app als teaser in de hoop dat je de pro versie koopt, maar ten op zichte van vele andere gratis apps krijg je maar weinig.


Wil je leuke eet- of drinkfoto's delen via social media?
Check dan Instafood eens!

Wil je je vrienden via een leuke foto laten weten waar je bent?
Check dan Instaplace eens!

Wil je een leuke vakantiefoto delen via social media?
Check dan Instaweather eens!
Iets leuks bestellen bij Bol.com?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...