maandag 24 februari 2014

Jungle Heat Tips & Tricks

Gratis game Jungle Heat

Speel je de game Jungle Heat op je smartphone of tablet en ben je op zoek naar Jungle Heat Tips & Tricks, Jungle Heat hints, Jungle Heat Cheats of Jungle Heat Help? Lees dan snel verder!

Roven

Wil je snel goud en olie hebben, dan zul je moeten roven. Wat ik altijd doe is alleen maar spies, bommen en een paar rifles maken. Zoek wanneer je aanvalt waar de goud- en olieopslagtanks zijn en richt je daarop. Op deze manier haal je redelijk snel goud en olie binnen. In het begin gebruikte ik ook gunners voor de roofaanvallen, maar die zijn veel te duur waardoor olie sparen heel langzaam ging.

Verspreid je goud- en olieopslagtanks

Spelers die aan het roven zijn kun je het ook moeilijk maken door je opslagtanks voor olie en goud te verspreiden over je basis of veld. Ik kijk altijd bij het uitkiezen van een geschikte basis of de opslagtanks makkelijk te bereiken zijn en niet te ver uit elkaar liggen. Zo kost het mij niet zoveel troepen. Wil je je aanvaller dus afschrikken? Zet dan je opslagtanks ver uit elkaar. Vaak slaan ze dan je basis over om te roven.

Makkelijkere tegenstanders krijgen door je rating te verlagen

Je kunt je rating verlagen door bewust te verliezen. Wanneer je verliest wordt je rating lager. Over het algemeen krijg je dan tegenstanders die makkelijker te verslaan zijn. Tenzij je tegenstander natuurlijk hetzelfde heeft gedaan en ook bewust heeft verloren om een lagere rating te krijgen. Let wel op dat hoe lager je rating is, hoe minder bekers je verliest. Over het algemeen is er dan ook minder goud en olie om te roven. Maar het is een goede methode om te gebruiken wanneer je met je clan een toernooi speelt. Op deze manier heb je ruimte om te stijgen. Wanneer je dit niet doet, wordt het al gauw moeilijk om te winnen als je rating te hoog is.Op welke manieren kun je het snelst verliezen?

Wil je verliezen in Jungle Heat, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt tegenstanders aanvallen en jezelf meteen overgeven. Gebruik hiervoor de goedkoopste troepen, zodat het je niet al teveel olie kost. Gebruik hier bijvoorbeeld een slasher of spy voor. Daarna val je iemand aan door maar één unit te plaatsen op het veld van je tegenstander. Zodra deze dood wordt geschoten, druk je op de knop 'surrender' om je over te geven. Je hebt nu het potje snel en goedkoop verloren, waardoor je zakt in rating. Je kunt in plaats van een gewone unit hiervoor ook een hero gebruiken. Zorg er dan voor dat hij niet geraakt wordt door snel op de surrender-knop te drukken. Wanneer hij niet is geraakt, hoeft hij niet te healen, zodat hij weer meteen inzetbaar is. Voordeel hiervan is dat een hero geen olie kost.

Er is nog een andere manier om snel te verliezen. Dat is namelijk je commandcenter buiten je muren plaatsen, zodat tegenstanders deze makkelijk en snel kunnen vernietigen. Je zal door je tegenstander snel uit worden gekozen, omdat hij op deze manier snel van je kan winnen en jij dus snel verliezen.

Deathrays en Defdrones

Mijn ervaring is dat als je deze in de buurt van je opslagtanks plaatst, deze combinatie echt dodelijk is voor rovers. Ik vind het altijd behoorlijk irritant wanneer de opslagtanks door deze twee worden beschermd, want je spies worden met bosjes uitgeschakeld.

Vertrouw geen open plekken in een basis

Wanneer je een basis aan het bekijken bent, wanneer je deze wilt aanvallen, vertrouw dan geen open plekken. Soms vraag je je weleens af: wat raar, die open plekken tussen de muren of gebouwen. Ga er dan maar vanuit dat daar Defdrones staan opgesteld. En ik vind Defdrones irritant. Vooral als ze een aantal keer een upgrade hebben gehad.

Jungle Heat Tips & Tricks
Hier zie je dat op de open plekken Defdrones verstopt zijn

Wat is een goede opzet of indeling van je basis?

Tja, iedereen heeft daar natuurlijk zijn eigen mening over. Belangrijkste is natuurlijk om je commandcenter en opslagtanks voor olie en goud goed te bewaken. Plaats hier daarom muren omheen, zodat het voor je tegenstander moeilijker is om deze te vernietigen. De meestvoorkomende opzet is het commandcenter in het midden, dat wordt omringd door muren en gebouwen.

Jungle Heat Cheats
Dit is mijn basis op dit moment

Probeer zoveel mogelijk ´groepjes´ te maken van opslag en defense
Daar bedoel ik mee dat je een aantal defense en gebouwen moet omringen door muren, zodat je groepjes krijgt. Wanneer ik ga roven en vind iemand die al zijn gebouwen en defense tussen vier muren heeft staan, is dat een makkelijke prooi. Je hoeft namelijk maar een keer door de muren heen en je kunt alles vernietigen zonder extra bommen te gebruiken. Wanneer iemand (kijk bijvoorbeeld naar mijn opzet) overal muren tussen zet, zal dit iemands aanval erg vertragen en bemoeilijken. De kans dat je basis snel wordt vernietigd wordt hiermee verkleind.


Jungle Heat help
Deze basis heeft te weinig muren. Wanneer je binnen bent, heb je zo alles leeg gerooft


Verspreid je gebouwen tot aan de rand van het veld
Wanneer je een gebouw plaatst, zal het spel hier nog een soort rand omheen leggen waar je tegenstander geen troepen kan plaatsen. Wanneer je dus kleine tussenruimtes hebt en je alles goed verspreidt over je veld tot aan de randen, wordt het voor je tegenstander heel moeilijk om nog ruimte te vinden om zijn troepen te plaatsen.Je games of game-accessoires bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!Heb jij nog tips & tricks voor Jungle Heat?

Laat het dan hieronder in een berichtje achter. Ik ben benieuwd naar jullie ervaring en adviezen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...